Úžasné křupavé, sladké italské organické mandarinky klementinky z přírodního pěstování zcela bez hnojiv a pesticidů/postřiků obalené v 73% jednodruhové bean-to-bar čokoládě (Uganda) od Naturkostbar. Švýcarská řemeslná manufaktura, BIO certifikováno.
Pocházejí ze slunné Sicílie a jsou plné cenných vitamínů. Jen 100 g čerstvého lahodného citrusového plodu před sušením obsahuje 50 mg vitamínu C. Podceňovat nelze ale ani obsah vitamínů skupiny B, zejména vitamínu B9, známého také jako kyselina listová. Díky šetrnému sušení klementinek zůstávají živiny v ovoci až do konzumace zachovány oproti průmyslově vyráběným produktům. Kakaové boby přinášejí příjemnou rovnováhu do výživné svačiny: Poskytují především antioxidanty, jako je měď nebo flavonoidy, což jsou sekundární rostlinné látky. Antioxidanty zachycují volné radikály v těle a podporují tak aktivní ochranu buněk. Mezi centrální minerály v kakau patří hořčík, který hraje roli v mnoha metabolických procesech v těle, a vápník, který je cenný pro stavbu kostí.
Na slunci vyzrálé bio mandarinky klementinky a domácí čokoláda Naturkostbar se snoubí do křupavého požitku. Náš čokolatiér vykouzlí sladkou svačinu z několika vybraných 100% přírodních surovin. Klementinky pocházejí ze sicilské rodinné firmy a naši čistě rostlinnou čokoládu vyrábíme v naší továrně v Uetendorfu. Jaká krásná podívaná, když plátky klementinky pomalu projíždějí čokoládovým závěsem...
Obaleno v 73% bean-to-bar čokoládě z Ugandských bobů, která je slazená pouze kokosovým květovým cukrem v obsahu kolem 20% a je naprosto úchvatná. Jde o nejvyšší kvalitu BIO surovin a mistrovské zpracování ve Švýcarsku, kde se nedělají kompromisy.
Zcela unikátní a 100% přírodní produkt bez zrnka rafinovaného cukru, který nadchne každého od dětí, přes sportovce až po seniory!
Dokonalá svačinka od naturkostbar plná minerálů a energie, bez cukru.
- geniální spojení křupavých sušených klementinek a 73% řemeslné čokolády
- nekompromisní složení čokolády pouze s kokosovým květovým cukrem
- BIO se Švýcarským filtrem TOP kvality
- Suroviny přímo od farmářů ze Sicílie a Ugandy do malé manufaktury ve Švýcarsku a následně k nám na hlavní sklad Československého exluzivního distrubutora adamraw.cz (kompletní přehled suroviny celého řetězce od původu až po Vašeho distrbutora)
- Dokonalá a čerstvá chuť se zachováním maxima živin a aroma
- úžasné chuťové opojení a výživa, silné citrusové aroma mandarinek
- již 2-3 kousky díky použití nejkvalitnější hořké čokolády dodají skvělou energii a dostatečně zasytí!
NATURKOSTBAR unikátní Švýcarská BIO/RAW kvalita = JEDINEČNÉ A HOLISTICKÉ PŘÍSTUPY KE KAŽDÉMU KROKU PRODUKCE
Chladný šroubový lis, speciální sušičky na RAW plody (do 41°C), řemeslný kamenný mlýn a mnoho dalšího.. BIO kvalita, 100% přírodní složení, úplná transparentnost, maximální zachování cenných živiny: to a mnohem více jsme my - ŘEMESLNÁ MANUFAKTURA NATURKOSTBAR.
Naše podnikání je od začátku 100% organické i veganské: z etických i zdravotních důvodů a z důvodu ochrany životního prostředí. Ať už naše rostlinné čokolády typu bean-to-bar, vysoce kvalitní sušené plody a výrobky z nich a další produkty – v naší BIO továrně v Uetendorfu je středem zájmu absolutní kvalita a řemeslné zpracování. Jsme důmyslní s jednotlivými kroky zpracování do těch nejmenších detailů. Spojujeme tradiční řemeslo a staré znalosti a hodnoty s novými technologiemi a dovedně zachováváme přírodní charakter a sílu našich přírodních surovin tak, jak zamýšlela matka země.
Pro produkty, které chutnají opravdově a jsou pro vás skutečně dobré. Dáváme si na čas. Pro vývoj produktu, pro recepturu, pro výrobu.. S našmi vodou chlazenými mlýny, speciálními sušičkami, žulovými kameny a řemeslnou výbavou na výrobu bean-to-bar čokolády vědomě spoléháme na skutečně pomalou a pečlivou výrobu – ve prospěch vskutku jedinečné kvality až po pečlivé balení a přepravu k Vám zákazníkům.
Díky vysoké přidané hodnotě TOP švýcarského výrobce a přímým marketingovým kanálům vytváříme regionální pracovní místa a využíváme synergie ze Švýcarska jako obchodního místa.
Zaručujeme holistický požitek. Komunikujeme transparentně a udržujeme udržitelné a šetrné využívání zdrojů – našich vlastních i zdrojů naší planety. Protože věříme, že ty nejlepší potraviny rostou ve zcela zdravém prostředí. A že ústřední roli hraje vášeň a blaho lidí, kteří je pěstují, sklízejí, přepravují, zpracovávají, balí, propagují a prodávají.
Udělat vám radost jako zákazníkovi těmi nejkvalitnějšími produkty, které jsou pro Vás skutečně dobré a které si můžete užívat s čistým svědomím – to je náš #1 cíl.
HMOTNOST: 100g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie (klementinky), Uganda (kakao) Vyrobeno: Švýcarsko (Naturkostbar AG)
SLOŽENÍ: BIO sušené mandarinky klementinky (Itálie)*, čokoláda 83% (BIO kakaové boby (Uganda)*, BIO cukr z kokosových květů (Indonésie)*, BIO kakaové máslo*, BIO bourbonská vanilka (Madagascar))* *CH-BIO-038
*z ekologického zemědělství mimo EU (CZ-BIO-002)
Nutriční hodnoty Ø | na 100 g/100 ml | % 1 |
---|---|---|
Energie: | 2060 kJ/491 kcal | 24,55 % |
Tuky:
|
32,70 g | 46,71 % |
z toho: nasycené mastné kyseliny:
|
19,64 g | 98,20 % |
z toho polynenasycené mastné kyseliny:
|
0,00 g | 0,00 % |
Sacharidy: | 29,50 g | 11,35 % |
z toho cukr:
|
28,10 g | 31,22 % |
Vláknina:
|
14,30 g | 28,60 % |
Protein:
|
6,60 g | 13,20 % |
Sůl:
|
0,18 g | 3,00 % |
Vitamín A:
|
5,10 ug | 0,64 % |
Vitamín C:
|
68,20 mg | 85,25 % |
Vitamín B1 (thiamin):
|
0,10 mg | 9,09 % |
Vitamín B6:
|
0,00 mg | 0,00 % |
Vápník:
|
40,20 mg | 5,03 % |
Fosfor:
|
293,50 mg | 41,93 % |
Železo:
|
2,10 mg | 15,00 % |
Hořčík:
|
137,80 mg | 36,75 % |
Draslík:
|
652,10 mg | 32,61 % |
SKLADOVÁNÍ: skladujte v suchu a temnu při max. pokojové teplotě
Spotřeba: dle datumu na obalu (bis Ende)
Mohlo by Vás zajímat
Alpský BIO med z jedle bílé 400g (CZ-BIO-002)
Vzácný jedlový med z ekologického včelaření ve vysokých nadmořských výškách Allgäu.
skladem
449 Kč
BIO RAW Med z Ikárie (borovice a vřes) 250g (CZ-BIO-002)
Legendární nepasterizovaný organický med z Ikárie.
skladem
649 Kč